Skip to content
698 618 753
tjksystemyjakosci@gmail.com
Jak dojechać
Home
Oferta
O firmie
Standardy
IFS
IFS FOOD
IFS LOGISTICS
IFS BROKER
IFS HPC
BRCGS
BRCGS Food Safety
BRCGS for Packaging Materials
BRCGS Storage and Distribution
BRC BRCGS Agents and Brokers
FSC I PEFC
ISO 9001
HACCP
ISO 22000
FSSC 22000
Wdrażanie systemów
Opracowanie i wdrożenie systemu BRC /IFS
Opracowanie i wdrożenie systemu FSC
Opracowanie i wdrożenie systemu PEFC
Opracowanie i wdrożenie systemu HACCP
Opracowanie i wdrożenie systemu ISO 9001
Opracowanie i wdrożenie systemu ISO 22000
SZKOLENIA
Wymagania standardu FSC-STD-40-004 V3-1
WPROWADZENIE DO ZAGADNIEŃ ZWIĄZANYCH Z SYSTEMAMI BEZPIECZEŃSTWA I JAKOŚCI ŻYWNOŚCI
AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA JAKOSCIĄ I BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI
SYSTEM HACCP WG. CODEX ALIMENTARIUS
WYMAGANIA STANDARDU BRCGS FOOD/IFS FOOD
KLIENCI
Kontakt
Menu
Home
Oferta
O firmie
Standardy
IFS
IFS FOOD
IFS LOGISTICS
IFS BROKER
IFS HPC
BRCGS
BRCGS Food Safety
BRCGS for Packaging Materials
BRCGS Storage and Distribution
BRC BRCGS Agents and Brokers
FSC I PEFC
ISO 9001
HACCP
ISO 22000
FSSC 22000
Wdrażanie systemów
Opracowanie i wdrożenie systemu BRC /IFS
Opracowanie i wdrożenie systemu FSC
Opracowanie i wdrożenie systemu PEFC
Opracowanie i wdrożenie systemu HACCP
Opracowanie i wdrożenie systemu ISO 9001
Opracowanie i wdrożenie systemu ISO 22000
SZKOLENIA
Wymagania standardu FSC-STD-40-004 V3-1
WPROWADZENIE DO ZAGADNIEŃ ZWIĄZANYCH Z SYSTEMAMI BEZPIECZEŃSTWA I JAKOŚCI ŻYWNOŚCI
AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA JAKOSCIĄ I BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI
SYSTEM HACCP WG. CODEX ALIMENTARIUS
WYMAGANIA STANDARDU BRCGS FOOD/IFS FOOD
KLIENCI
Kontakt
BRC BRCGS Consumer Products